Blå bog / blå bøger (tryksager, digitaltryk)
Format: A5, A4 (andre formater også muligt)
Papir: 80 - 120 g + kartonomslag
Farve: Oftest 1+1 (sort) evt. med farve-omslag
Metode: Digitalproduktion (på grund af det 'lille' oplag.

Bogbind:
Hæftning, limbinding, spiralindbinding eller steelbind (se under siden bøger og manualer)

Layout og opsætning:
I har sikkert nogle dygtige engagerede computernørder i klassen, der kan klare den tekniske opsætning af en blå bog og et par kreative hoveder er kan skrue en kreativ forside sammen. MEN... vore dygtige og kreative grafikere hjælper også gerne med et kreativt pift - der gør JERES blå bog flot og læGGer.

Har du brug for en skabelon til opbygning af din blå bog - så send os en mail, så returnerer vi en skabelon.

Bemærk:
Digitalproduktion er den eneste fornuftige økonomiske løsning ved bøger i små oplag, som blå bøger oftest er, dvs. fra 20 - 200. Mht. omslag bør du undgå store ens dækflader, da de er meget svære at producere ensartet i digitalproduktion. Et offsetomslag til de blå bøger (højere og bedre kvalitet) er også muligt - men er væsentligt dyrere.
Leveringstiden på de blå bøger er ca. 15 dage fra vi modtaget reproklar pdf-fil. Sørg for at være i god tid! Sørg for at der er tid til eventuelt korrektioner - hvis PDF-filen - når vi har kontrolleret den produktionsmæssigt - evt. skal korrigeres for fejl.

Blå bog er blevet synonym med de bøger elever skriver om hinanden som afslutning på et uddannelsesforløb: Gymnasium, Handelseksamen etc. Men historien bag den blå bog - kan du, hvis du har lyst, læse på wikipedia: Blå bog.

Se også: Hæfter
Stacks Image 110