Brevpapir (tryksager, offsettryk)
Format: A4 = 21 x 29,7 cm
Papir: 80 - 90 g (100 - 130 g)
Type: Offset (struktur)
Farve: 1+0, 2+0, 3+0, 4+0
Metode: Offset

Vi anbefaler:
90 g offset

Papir:
Brevpapir produceres oftest i en 80 eller 90 grams printeget offset-kvalitet beregnet til problemfrit at køre gennem en printer.

Produceres oftest på en offset-kvalitet, nogle kunder vælger dog en finere kvalitet. fx. med struktur.

Layout:
Brevpapiret er en del af korrespondancen med dine samarbejdspartnere, kunder, leverandører, offentlige virksomheder. Brevpapiret er derfor også en del af firmaets ansigt udad til. Det er derfor vigtigt at det fungerer både profil- og designmæssigt, og at der er en linie til øvrige tryksager og reklamemateriale.

Matcher dit brevpapir dine øvrige tryksager? Eller omvendt - matcher dine øvrige tryksager dit brevpapir? Læg dit brevpapir op på bordet sammen med øvrige tryksager: Konvolutter, faktura, følgeskrivelse, visitkort, brochurer. Er der en klar linie?

Opbevaring:
Driller printer eller papir? Sørg for at papiret opbevares korrekt, ikke for varmt, koldt eller især fugtigt? Før papiret puttes i printeren, bør det luftes (bladres igennem).

Tips fra dit trykkeri - blokke til spotpris:
En blok er rar at have inden for rækkevidde... til noter, tanker, beskeder. Overvej at få trykt 'lidt' ekstra brevpapir - og bed om at få dem blokket. Merprisen er minimal - når trykmaskinen alligevel skal sættes i gang med at trykke brevpapir.