Layout og kreativt oplæg (layout)
En tryksag er 'formidler' af et budskab - uanset om den er kreativ, lige ud af landevejen. Skal formidle et salg, en tanke eller forening.

Det starter ofte med en idé. Men inden den færdige tryksag leveres, skal den gennem en eller flere punkter:Vi løser enhver opgave med erfaring, knowhow, professionelt udstyr og mangeårige samarbejdspartnere, hvis opgaven kræver det.

Sådan gør vi:
Dialog er nøglen til et kreativt og velfungerende layout. Derfor... giv os nogle stikord. Lad os vide hvilke tanker du har gjort dig.

En kreativ process er ping-pong mellem kunde og vore grafiske team - til vi når det 'rigtige' resultat.

Værktøjskassen:
Lige som en smed eller en tømmer har en værktøjskasse med grund-værktøjer til at løse kundernes opgaver - har vi naturligvis også. Vores værktøjskasse består blandt andet af et stort bibliotek af billeder og illustrationer - i mange forskellige kategorier. Hvis ikke opgaven kræver en on location fotograf... eller illustrator - er vores grafiske værktøjskasse et godt udgangspunkt. Klik her eller i undermenuen for eksempler.

Du er altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe eller capputino og kigge i vore 'billedbøger' - og se om det billede eller den illustration du lige står og mangler til din tryksag findes. Vi har mange flere end dem du kan se her på www.vissenbjergtryk.dkHvad koster det?
Det afhænger af... omfang. Derfor - ring til os... tag os gerne med på råd fra starten. Vi holder både fokus på kreativitet og økonmi.

Se også logo-design.