Løsblad og flyer (tryksager, offset og digitaltryk)
Format: Primært A4, men også både større og mindre formater
Papir: 130 - 300 g
Type: Offset, mat/silk bestrøget, blankt/gloss bestrøget
Farve: 1+0, 2+0, 4+0 (tryk 1 side), 1+1, 2+2, 4+4 (tryk begge sider)
Metode: Offset eller digital

Vi anbefaler:
170 grams silk eller gloss.

Papir:
Langt de fleste løsblade (flyers) vi producerer, produceres på 170 g silk eller gloss - som er en flot kvalitet. Både tekst og billeder står flot. Silk-kvaliteten gør, at teksten læses let uden genskin. Består løsbladet af mange billeder og let kvalitet, kan en blank/gloss kvalitet anbefales - der fremhæver billeder flot.

Vi har prøver med tryk på både silk, gloss og offset papir - som gør det lettere for dig at vurdere, hvad der passer på din tryksag.

Layout:
Løsbladet bør layoutes genkendeligt med øvrige tryksager og især løsblade. Sørg for at der er en klar designlinie især til øvrige løsblade og brochurer.

Løsbladet kan indeholde produktfoto, forklarende tekst, info om virksomheden, et arrangement og... mange andre emner. Løsbladet er en fleksibel og prisbillig reklameform.

Tips:
En profilmappe er en fin løsning til at 'holde sammen' på løsbladene. I stedet for en brochure er løsblade kombineret med en profilmappe måske en god og fleksibel løsning. Indholdet af løsblade kan tilpasses lige præcis til kunden.

Se også: Salgsbrev.