Spar 25% på weblayout, SEO og vedligehold

Vi støder med mellemrum på kunder, der har fået oprettet et ‘fint’ online CMS-system... nogle systemer er gode, andre for tunge at arbejde med. Og med så meget andet - hvis du ikke arbejder med det til dagligt, kan det være svært at huske... ‘hvordan var det nu lige det skulle gøres?’

Support på CMS - som du jo skulle kunne styre selv... kan være en bekostelig affære. Både 3000, 4000, 5000 kroner om året. På 3 år har du hurtigt betalt både 10.000, 15.000, 20.000 kroner for at være online.

Det syn’s vi er dyrt! Især for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har derfor et godt tilbud... Overlad besværet, opdatering og vedligehold til os. Lad os gi’ et uforpligtende tilbud på web-opgaven, som består i:

  • Genopbygning : Eventuelt relayout af websitet - trænger det til at blive shinet op?
  • SEO : Søgemaskine-optimering - samtidig med vi genopbygger dit website, søgemaskineoptimerer vi dit website.
  • Opdateringer og vedligehold : Du mailer blot rettelser til os - så retter vi dit website i løbet af få timer.

Typiske priser for rettelse af website:

Er du træt af din dyre, tunge cms-løsning, så ring til os på 64 47 24 25 eller send en mail på weblayout@vissenbjergtryk.dk. Oplys gerne adressen din nuværende website-løsning.

Du mailer rettelserne til os - og overlader besværet til os. Lettere kan det næsten ikke være!
Bestiller du en webløsning inkl. google-optimering inden 1. juni giver vi 25% rabat på: Opbygning (weblayout), SEO og opdatering. Se priser og rabatter på webdesign.

Vi har selv været i gang med SEO. Det har taget os et halvt år at blive listet på side et på Google ved søning på det for os vigtigste søgeord, nemlig trykkeri. Det kræver også løbende vedligehold og overvågning af vores website at bibeholde placeirngen... men vi gør hvad vi kan og indtil videre har det været tilstrækkeigt!

To andre firmaer har vi formået at få liste som nr. 1 og på side 1. Og det kan vi sikkert gøre for dig også - men det kræver at vi bygger dit site op fra bunden. Vi tilbyder ikke søgemaskineoptimering for sites, der er etableret i et andet system. Tilgengæld koster det hverken 40.000 eller 70.000 kroner om året, som vi har hørt priser på ’ude i byen’.


Venlig hilsen
Vissenbjerg Tryk A/S - dit trykkeri på toppen af Fyn, et stenkast fra Odense
Industrivej 8 · 6492 Vissenbjerg · Tlf. 64 47 24 25.