Web Design (weblayout)
Web Design, Web Layout... det kære elektroniske barn har mange navne - men det handler om at opbygge (designe og layoute) hjemmesider til internettet.

Med rod i det trykte medie og med den store erfaring vi gennem over 25 år har samlet sammen layouter vi også levende logiske websites med form, struktur og indhold.

Fordelen... er naturligvis at vi kan sørge for en ensartet linie fra det trykte medie til det elektroniske, naturligvis med fokus på de mange muligheder internettet tilbyder.

Mange elementer fra det trykte medie - omstruktureres, omarkiveres og genbruges. Det gør processen hurtigere... og billigere.
Vi arbejder i et offline cms-system, der gør det let at opbygge, strukturere og vedligeholde websites.

Ønsker du selv at kunne opdatere nogle af siderne med f.eks. priser, tekster, nyheder - kan vi tilføje denne funktionalitet strukturen. Eller du kan, som mange af vore kunder, blot maile ændringer til os - så retter vi til.

Opbygning af en hjemmeside handler IKKE KUN om layout. Det er naturligvis vigtigt, at hjemmesiden kan fines på f.eks. Google.

Når vi layouter din hjemmeside, sørger vi samtidig for at optimere den - så den kan findes via Google.

www.vissenbjergtryk.dk har vi naturligvis selv layoutet, struktureret og opbygget. Fra en lille hjemmeside til en ganske omfattende. Den justeres og ændres løbende i takt med de tilbagemeldinger vi får fra kunder - og fra Google.
Ring på 64 47 24 25 eller send en mail på webdesign@vissenbjergtryk.dk... og få en snak om web design. Det koster hverken en hel eller halv bondegård.
Weblayout Vissenbjerg Tommerup