Website kort og kontant (weblayout)
Metode: Html, offline cms

Type:
Vi har valgt en offline cms-løsning, som er et billigt alternativ til de store dyre cms-systemer. Opdatering foretages offline - dog med muighed for at åbne for redigering af sider der skal opdateres tit, f.eks. priser og nyheder.

Dette er en fin løsning til dig der vil billigt i gang - og har behov for at andre tage sig at det tekniske og opdatering. Men det er ikke en løsning der begrænser den kreative udfoldelse - det gør kun fantasien!

Muligheder:
Vores offline cms-system giver mulighed for at inkludere både formularer, webshop med betalingskurv og betaling via google eller paypal eller blot ordreafgivelse via mail til efterfølgende fakturering, flash slideshow, mulighed for online redigering af udvalgte sider - og meget mere.

Layout:
Vi layouter naturligvis med øje din layoutlinie - for får web og dine tryksager til at 'spille' sammen.

Giv os nogle stikord, så udarbejder vi layout på få sider til godkendelse. Når vi har styr på det grundlæggende layout samt struktur - går det, på grund af cms-styringen, hurtigt med at oprette øvrige sider.

Websitet vissenbjergtryk.dk er har vi udarbejdet i samme system. Er du interesseret, så ring eller send os en mail.

One.com hoster flere af vore løsninger. De er prisbillige og deres løsning er stabil.

Opdatering:
Internettet er en dynamisk størrelse der hele tiden vokser og ændres. En hjemmeside skal for at være interessant - og for at blive listet 'højt' i f.eks. Google passes og plejes. Med andre ord opdateres... vi foretager også løbende opdatering, både små og store justeringer - for at gøre hjemmesiden nyttig og interessant. Det foregår hurtigt og nemt via vort offline cms-system.
Stacks Image 404